Bouwwerken

AIMC Services bvba is een grote steun voor zijn klanten in drukke tijden. Met onze ervaren werknemers kunnen we steeds de gewenste steun verlenen!
Onze arbeiders zijn gemotiveerd door de formule van aannemerswerk en kunnen na de proeftijd een contract van onbepaalde duur verkrijgen. De juiste mensen worden door ons geplaatst, mensen die de vragen van klanten kunnen vertalen in resultaten. De voorman zet elk project in aanwezigheid van een verantwoordelijke in werking, totdat de maximumdoeltreffendheid is bereikt. Een goede begeleiding van werknemers geeft tevreden arbeidskrachten.

De arbeidskrachten van AIMC Services zijn ervaren in werken onder tijdsdruk en door de samenwerking met partners kunnen dagelijks topprestaties worden geleverd. Doordat AIMC Services bekend staat om aan de wensen van haar opdrachtgevers te voldoen, zijn wij in staat u direct een passende oplossing te bieden, de inzet van de juiste, gemotiveerde mensen met werkervaring tegen een gunstig tarief.

AIMC Services is uw partner voor flexibele arbeid. Wij verwerken uw personeelsvraag en zullen deze omzetten naar oplossingen, en wat belangrijk is, wij regelen alle zaken, geen zorgen.

De meest uiteenlopende bouwwerken voeren wij voor u uit, zoals:

  • Wegeniswerken
  • Grondwerken
  • Rioleringswerken
  • Opritten

Recent werk